Evenimente

Biblioteca juridică online Hamangiu introduce abonamente cu acces nelimitat de la 10 EUR/lună

Like & Share

 

Accesul complet în cea mai mare bibliotecă juridică online din România va fi posibil, de astăzi,  începând de la 10 EUR/lună + TVA.  Cel mai ieftin abonament este cel destinat studenţilor. Pentru ceilalţi abonaţi, există reduceri de până la 60% pentru plăţile în avans. Noua grilă de abonamente poate fi consultată la acest link.

O schimbare importantă vine şi în zona abonamentelor de tip raft.  La acelaşi preţ pentru 5 locuri, pot fi adăugate acum 10 locuri, adică până la 10 cărţi premium pe lună, alături de cele peste 120 pe care le puteţi consulta gratuit.

 

 

Ce oferă biblioteca online

Conţinut de calitate. Faţă de programele clasice de legislaţie, Biblioteca Hamangiu oferă conţinutul juridic al tuturor cărţilor Editurii Hamangiu – coduri şi legi comentate, monografii, comentarii practice, jurisprudenţă, legislaţie consolidată, formulare comentate – scris de o comunitate cu peste 350 de autori renumiți – profesori universitari şi practicieni din întreaga ţară. În versiunea online cărţile arată la fel ca în varianta tipărită şi au avantajul că pot fi consultate rapid şi se pot copia pasajele dorite.

Citiţi oricât la același preț. Cu abonamentele “NELIMITAT”, puteţi  folosi toate cărţile Editurii Hamangiu, fără să plătiţi nimic în plus pentru cele care se adaugă ulterior, pe măsura apariţiei. Veţi putea citi, la orice oră şi din orice loc, oricare dintre cele peste 830 de cărţi şi reviste juridice publicate (Lista completă de cărţi o găsiţi aici).

Nu rataţi nimic din ce e nou. Numărul cărţilor creşte în permanenţă, pentru că sunt adăugate toate noutăţile, exact în ziua în care apar în forma tipărită. Numai  în anul 2013, au fost publicate peste 140 de cărţi noi.

Un motor de căutare performant. Găsiţi instant orice informaţie în toate cărţile din bibliotecă. Toate căutările se fac în textul integral al cărţilor.

Unelte moderne de documentare. Cu Biblioteca Hamangiu, puteți exporta text din cărţi, puteţi crea propriile proiecte de documentare, faceţi adnotări şi generaţi automat note de subsol şi bibliografii.

Noile abonamente:

Nelimitat Student – 10 EUR/lună  (plată prin SMS)

Acces la toate cărţile, 1 utilizator

Detalii despre abonament

 

Raft de 10 locuri – 10 EUR/lună (plată prin SMS)

Până la 10 cărţi premium + peste 120 cărţi gratuite, 1 utilizator

Detalii despre abonament

 

Nelimitat Individual –  de la 20 EUR/lună

Acces la toate cărţile, 1 utilizator

Detalii despre abonament

 

Nelimitat Business –  de la 40 EUR/lună

Acces la toate cărţile, 3-5 utilizatori

Detalii despre abonament

*Preţurile nu includ TVA

 

Editura Hamangiu este unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa juridică din România. Are în portofoliu peste 1000 de apariții editoriale şi colaborează cu autori renumiţi în domeniu, profesori la cele mai importante facultăţi de drept şi specialişti recunoscuţi în ştiinţa şi practica juridică.

 

Like & Share

S-ar putea să te intereseze și