Evenimente

Colocviul «20 ans et le temps du Droit » 6-7 noiembrie 2015

Like & Share

Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de activitate a Colegiului juridic franco-roman de studii europene, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti organizeaza colocviul « 20 ANS ET LE TEMPS DU DROIT », vineri si sambata, 6-7 noiembrie 2015, in Palatul Facultatii de Drept – Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, sector5, Bucuresti.

La lucrarile colocviului vor participa, cu contributii stiintifice substantiale, peste 40 de personalitati marcante ale mediului universitar francez – multe dintre ele implicate in decursul timpului in activitatea acestei institutii de invatamant juridic european. De asemenea, vor participa reprezentanti de prestigiu de la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, de la cele mai importante facultati din Romania, care alcatuiesc Hexagonul facultatilor de drept, precum si de la alte facultati din strainatate.

banner-pt-hamangiu

Lucrarile se vor desfasura integral in limba franceza, dupa urmatorul program: alocutiunile introductive si prima sesiune de comunicari se vor desfasura in plen, in Aula Magna, apoi lucrarile se vor desfasura pe sectiuni, in functie de temele alese de intervenienti.

Precizam ca nu se percepe taxa de inscriere, iar locurile, fiind limitate, se vor ocupa in ordinea confirmarii participarii. Pentru programul detaliat al evenimentului si pentru a completa formularul de inscriere, va rugam vizitati site-ul special al evenimentului www.collegejuridique.ro

Colocviul «20 ans et le temps du Droit » este organizat de Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, Universitatea Paris I Panthéon-Sorbonne, Colegiul juridic franco-roman de studii europene si Institutul juridic francofon doctoral si postdoctoral al Colegiului juridic, in parteneriat cu Banca Nationala a Romaniei si Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, beneficiind de sprijinul generos a numerosi sponsori.

Like & Share

S-ar putea să te intereseze și