Noutati editoriale

Concurs Giveaway – Culegere de teste-grilă pentru admiterea în magistratură și avocatură, ediția a 5-a

Like & Share

În perioada 11.04.2024 – 14.04.2024, Editura Hamangiu organizează un concurs Giveaway pe pagina de Facebook și de Instagram. Pentru a marca viitoarea apariție editorială, Culegerea de teste-grilă pentru admiterea în magistratură și avocatură, desfășurăm acest concurs care va premia un participant cu un exemplar al acestei lucrări.

Vă invităm să participați la concursul de pe Facebook aici: www.facebook.com/EdituraHamangiu

Vă invităm să participați la concursul de pe Instagram aici: www.instagram.com/editurahamangiu

Vă invităm să consultați termenii și condițiile pentru concursul Giveaway aici: Termeni și condiții concursuri Editura Hamangiu [act 10.04.2024]

 

Despre ediția a 5-a:

Pentru ediția 2024 a lucrării Culegere de teste-grilă pentru admiterea în magistratură și avocatură – cu explicații ale variantelor de răspuns au fost adăugate testele care s-au dat în ianuarie 2023 la concursul de admitere în magistratură, în aprilie 2023 la examenul de primire în profesia de avocat – stagiar și definitiv, în septembrie 2023 la Institutul Național al Magistraturii și în magistratură, respectiv la examenul de primire în profesia de avocat – stagiar și definitiv. În plus, acolo unde a fost cazul, au fost revizuite testele și explicațiile din ediția anterioară, conform numeroaselor modificări jurisprudențiale și legislative intervenite in ultimul an, dintre care amintim Legea nr. 201/2023, Legea nr. 217/2023 și Legea nr. 424/2023.

 

 

Like & Share

S-ar putea să te intereseze și