Articole juridice, Blog Juridic, Concursuri si examene, Jurisprudenta, Spete juridice, Stiri juridice

Concurs Giveaway – Culegere de teste-grila pentru admiterea in magistratura si avocatura

Like & Share

Din data de 04 mai si pana pe data de 11 mai 2022, Editura Hamangiu organizeaza concursul de Giveaway pentru cea mai noua lucrare in curs de aparitie. Culegerea de teste-grila pentru admiterea in magistratura si avocatura a ajuns la editia a 3-a si ofera posibilitatea de testare pentru urmatoarele materii:

1. Drept civil. Drept procesual civil

2. Drept penal. Drept procesual penal

Va invitam sa participati la concurs AICI:

https://www.facebook.com/EdituraHamangiu

Va invitam sa consultati termenii si conditiile pentru concursul de giveaway AICI:

Termeni și condiții concursuri Editura Hamangiu Culegere de teste grila

Scopul lucrarii „Culegere de teste-grila pentru admiterea in magistratura si avocatura” – cu explicatii ale variantelor de raspuns este de a oferi candidatului o imagine de ansamblu a problemelor de drept ce au constituit intrebari de concurs/examen in ultimii ani si, totodata, de a simula in mod real conditiile de examen, acesta primind o evaluare clara si corecta a cunostintelor acumulate.

Editia a 3-a contine testele care s-au dat la concursul de admitere INM si magistratura din octombrie 2021, testele date la examenul de primire in profesia de avocat – stagiar si definitiv – din septembrie 2021, precum si cele de la recentul examen de primire in profesia de avocat, din aprilie 2022. In plus, au fost revizuite testele si explicatiile din editia anterioara, conform modificarilor legislative sau jurisprudentiale intervenite in ultimul an.

Mult succes tuturor participantilor!

Like & Share

S-ar putea să te intereseze și