Blog Juridic, Evenimente, Stiri diverse, Stiri juridice

Conferința de Proprietate Intelectuală

Like & Share

Facultatea de Drept din cadrul Universității din București împreună cu Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara organizează Conferința de Proprietate Intelectuală (Vineri, 10 Noiembrie 2017).

Conf Prop

Aflată la prima ediție, conferința reprezintă inițiativă comună a celor două facultăți, după organizarea la Timișoara în 2016 a secțiunii de Dreptul proprietății intelectuale în cadrul Conferinței Bienale.

Evenimentul este în curs de acreditare INPPA în vederea acordării pentru participanții la conferință a unui punctaj în vederea îndeplinirii obligațiilor de pregătire profesională continuă a avocațiolor.

Participarea este deschisă tuturor practicienilor interesați de tematica propusă. Înscrierea participanților se face prin plata taxei de participare, pâna la 7 noiembrie 2017. (Pentru detalii click AICI)

La manifestare participă profesori şi cercetători de la universități de prestigiu din România, precum și alți specialiști ai dreptului (magistrați, avocați etc.), care vor interveni în dezbaterile înscrise în cadrul temei „Protecția juridică a invențiilor”, destinate să identifice reperele juridice atât de necesare într-o dezbatere, care se regăsește deja în spațiul public, legată de încurajarea creativității și dezvoltarea durabilă a României.

Conferința se va desfasura în Sala de Consiliu a Facultății de Drept a Universitatii din București.

Programul conferinței poate fi consultat AICI.

Like & Share

S-ar putea să te intereseze și