Blog Juridic, Evenimente, Noile Coduri, Stiri diverse, Stiri juridice

[Conferință] Legea nr. 310/2018 privind modificarea Codului de procedură civilă – între reformă și restaurație –

Like & Share

Conferinta Legea nr 310 CPC_banner
Universitatea „Nicolae Titulescu”, Baroul București în parteneriat cu Editura Hamangiu organizează conferința interactivă cu tema Legea nr. 310/2018 privind modificarea Codului de procedură civilă – între reformă și restaurație .

Când:  Vineri, 08 FEBRUARIE 2019 (orele 09:00 – 18:00)
Unde: Universitatea „Nicolae Titulescu” din București – Amfiteatrul 1 (Calea Văcărești, nr. 185, sector4, București)

Legea nr. 310/2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative, aduce o serie de modificări importante mai multor instituții de drept procesual civil. O parte a acestora au fost impuse de decizii ale Curții Constituționale, în timp ce altele au la bază schimbarea de optică a legiuitorului cu privire la soluțiile legislative anterioare.

Universitatea „Nicolae Titulescu” şi Baroul București în parteneriat cu Editura Hamangiu vă invită să participați, pe data de 08 februarie 2019, (orele 09:00 – 18:00), la o conferință interactivă în care vor fi dezbătute recentele modificări aduse Codului de procedură civilă prin Legea nr. 310/2018, precum și mai multe probleme de practică neunitară în materia procedurii civile, propuse de speakerii invitați sau de participanți.

Speakerii conferinței sunt practicieni recunoscuți – judecători și avocați, precum și profesori și autori de lucrări în materia procedurii civile:

Prof. univ. dr. Gabriel BOROI – Rectorul Universității „Nicolae Titulescu” din București;
Prof. univ. dr. Cornel Traian BRICIU – Facultatea de Drept a Universității din București, director executiv al INPPA;
Conf. univ. dr. Claudiu Constantin DINU – Facultatea de Drept a Universității din București, formator INPPA;
Conf. univ. dr. Mirela STANCU – Facultatea de Drept a Universității din București, judecător la Tribunalul București, formator INM;
Lector univ. dr. Ion DRAGNE – decanul Baroului București;
Lector univ. dr. Nicolae-Horia ȚIȚ – Facultatea de Drept a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, avocat, director al INPPA – Centrul Teritorial Iași;
Lector univ. dr. Gheorghe Liviu ZIDARU – Facultatea de Drept a Universității din București, judecător la Curtea de Apel București;
Dr. Delia Narcisa THEOHARI – Judecător la Curtea de Apel București, formator INM;
Roxana STANCIU – Judecător la Tribunalul București;
Dr. Carla Alexandra ANGHELESCU – judecător la Tribunalul București.

Pentru detalii și înregistrare accesați pagina Conferinței.

Institutul Național Pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a acreditat conferința cu 8 puncte pregătire profesională.

___
Anunțul conferinței în format PDF.

Like & Share

S-ar putea să te intereseze și