Bine ați venit pe Blogul Hamangiu!

Acest blog juridic este un produs al Editurii Hamangiu. Prin intermediul lui dorim să creăm un spațiu de dialog în care să vă prezentăm noutățile editoriale și evenimentele Editurii Hamangiu și în care noi, autori și editori, să discutăm cu voi, cititorii noștri despre cărți juridice, noutăti legislative, subiecte controversate din domeniul juridic, teme de interes pentru cărți noi.

Agream discuțiile deschise și personalizate, de aceea nu vom posta comentarii anonime sau cu adrese de email inexistente. Din respect față de carte și cititorii noștri, ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile care folosesc un limbaj neadecvat sau fără legatură cu tematica blogului.

Suntem implicati în numeroase proiecte ce vizeaza activitatea studentilor la drept, masteranzilor si doctoranzilor, precum și profesioniștilor dreptului. Practicienii și teoreticienii pot regăsi în filele blogului nostru numeroase articole ce cuprind analize și comentarii, extrase interesante din cele mai noi cărți de drept lansate la Editura Hamangiu. Ne dorim să oferim mici preview-uri ale celor mai bune noutăți editoriale, fie că sunt din materia dreptului civil, procesual civil, din materia dreptului penal, procesual penal, administrativ, comercial, financiar, fiscal, de afaceri, drept constituțional și nu numai. Avem cărți pentru toți profesioniștii dreptului 🙂

Veți regăsi pe Blogul juridic Hamangiu numeroase spețe juridice analizate, jurisprudență, doctrină, analize și comentarii, articole juridice și recomandări de cărți de drept. De asemenea, vă vom oferi și informații esențiale cu privire la cele mai noi conferințe juridice. Suntem încrezători că în următoarea perioada de timp vom reuși să ne întâlnim cu multe ocazii, la numeroase evenimente juridice importante. Cu distanțare fizica, cu măsuri de siguranță, cu tot ce trebuie 🙂 Dar și cu autografe semnate de autorii noștri, cu discuții fructuoase, networking de calitate și cafea bună!

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Echipa Blogului juridic Hamangiu