Stiri juridice

Executarea Silita in Practica

Like & Share

Executarea Silita in Practica se doreste a fi o  conferinta interactiva, adresata tuturor celor preocupati de problemele pe care le ridica in practica procedura executarii silite. Vor fi abordate subiecte si probleme punctuale propuse de intervenienti si de participanti.

Executarea silita in practica

Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, in parteneriat cu Baroul Bucuresti si Editura Hamangiu, va invita sa participati in data de 18 septembrie 2015 la conferinta EXECUTAREA SILITA IN PRACTICA, care se va desfasura in Aula Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti – Calea Vacaresti, nr. 189, sector 4, Bucuresti.

Speakeri:

  • Prof. univ. dr. Gabriel BOROI – Rectorul Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti, formator la Institutul National al Magistraturii
  • Lector univ. dr. Ion DRAGNE – decanul Baroului Bucuresti
  • Bogdan DUMITRACHE – executor judecatoresc, formator la Institutul National al Magistraturii
  • Dumitru Marcel GAVRIS – judecator la Curtea de Apel Bucuresti
  • Lector univ. dr. Mirela STANCU – Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, judecator la Tribunalul Bucuresti si formator la Institutul National al Magistraturii
  • Delia Narcisa THEOHARI – formator la Institutul National al Magistraturii
  • Roxana STANCIU – judecator la Tribunalul Bucuresti

Moderatorul conferintei va fi dl. Claudiu Constantin DINU – lector univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, avocat, director de departament în cadrul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor.

Participarea este gratuită pentru toţi executorii judecătoreşti, membrii CEJ Bucureşti, numai după înscrierea în prealabil pe conferinte@hamangiu.ro cu precizarea „Conferinţa Executarea silită în practică”.

Taxa de participare este de 250 lei (inclusiv TVA) și include accesul la lucrările conferinței, mapa cu materialele de conferință, coffee-break-uri și masa de prânz, precum și transcriptul lucrărilor conferinței. Plata se face în contul RO32 RNCB 0066 0255 2021 0001, deschis la BCR Crângași – București, S.C. Editura Hamangiu S.R.L. (J40/4082/2006; CIF RO18469418)

Executorii judecătorești, membrii altor Camere, beneficiază de o reducere de – 20% din taxa de participare.
Tarif special pentru avocații Baroului Bucureşti – în baza parteneriatului cu Baroul București, aceştia vor beneficia de o reducere de 20% din taxa de participare.

Data limită de înscriere este 15.09.2015. Participanţii sunt rugaţi să trimită prin email eventualele întrebări şi probleme pe care doresc să le supună dezbaterii în cadrul conferinţei pe adresele de email: conferinte@hamangiu.ro şi office@executor-judecatoresc-niculae.ro

UPDATE: Conferinta a fost acreditata de INPPA cu 8 ore in programul de pregatire continua a avocatilor.

PARTENERI MEDIA:

avocatura.com juridice.roAFIS CONFERINTA A21asig-sigla

Conferinta este in curs de acreditare INPPA.

Like & Share

S-ar putea să te intereseze și