Articole juridice, Blog Juridic, Carti juridice, Editoriale, Jurisprudenta, Noutati editoriale, Spete juridice, Stiri juridice

Jurisprudenta obligatorie 2022 – Codul civil si Codul penal

Like & Share

Asa cum bine stim, pregatirea continua a practicienilor dreptului este o cerinta indispensabila de-a lungul carierei lor profesionale. Desigur, aceasta pregatire profesionala va tine cont de cunoasterea temeinica a legii, precum si a celor statuate in jurisprudenta obligatorie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie si a Curtii Constitutionale.

Un instrument de lucru esential pentru profesionistii din domeniu il reprezinta cel mai nou pachet de . Reprezinta o colectie de informatii actualizate, complete, care ajuta orice profesionist sa cunoasca pe deplin aspecte esentiale din drept civil si drept penal.

contine:

1. Jurisprudenta obligatorie pentru aplicarea Codului civil, editia a 3-a, 408 pagini. Contine deciziile Curtii Constitutionale, hotararile prealabile ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind dezlegarea unor chestiuni de drept, recursurile in interesul legii.
2. Jurisprudenta obligatorie pentru aplicarea Codului de procedura civila, editia a 5-a, 592 pagini. Contine deciziile Curtii Constitutionale, hotararile prealabile ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind dezlegarea unor chestiuni de drept, recursurile in interesul legii.
3. Jurisprudenta obligatorie pentru aplicarea Codului penal, editia a 4-a, 952 pagini. Contine deciziile Curtii Constitutionale, hotararile prealabile ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind dezlegarea unor chestiuni de drept, recursurile in interesul legii.
4. Jurisprudenta obligatorie pentru aplicarea Codului de procedura penala, editia a 4-a, 720 pagini. Contine deciziile Curtii Constitutionale, hotararile prealabile ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind dezlegarea unor chestiuni de drept, recursurile in interesul legii.

In aceste lucrari sunt incluse atat , cat si deciziile de admitere pronuntate de completurile competente ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie referitoare la sesizarile privind dezlegarea unor chestiuni de drept si recursurile in interesul legii in materie, fiind redate in extenso motivarile acestora astfel cum au fost publicate in Monitorul Oficial.Pachetul Jurisprudenta obligatory 2022 poate fi comandat la un pret promotional pe site-ul Editurii Hamangiu.

Lucrarile sunt utile si celor care se pregatesc pentru admiterea in profesie sau promovare, solutii obligatorii fiind mentionate in bibliografia oricarui concurs sau examen.

Sa aveti o zi excelenta!

Cititi si: Abateri disciplinare, regulamentul intern si codul muncii

Like & Share

S-ar putea să te intereseze și