Evenimente

Lansare de carte: Drept civil. Familia | conf. univ. dr. Marieta AVRAM

Like & Share

 

INVITAŢIE

Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, împreună cu STOICA & Asociaţii şi Editura Hamangiu, vă invită să participaţi la evenimentul de lansare a tratatului

Drept civil. Familia

autor: Conf. univ. dr. Marieta Avram

Lansarea tratatului va avea loc vineri, 14 iunie, ora 14:00, în Amfiteatrul Nicolae Titulescu (A2), din Palatul Facultății de Drept, Universitatea din Bucureşti, B-dul Mihail Kogălniceanu nr. 36-46.

Ne vom bucura să vă revedem şi vă aşteptăm cu drag!

Despre autor
Marieta Avram este conferențiar universitar la Catedra de Drept privat a Facultății de Drept, Universitatea din Bucureşti, disciplinele Dreptul familiei şi Regimuri matrimoniale şi fost Prodecan al Facultății de Drept a Universității din Bucureşti.
Din 1991 este avocat în Baroul Bucureşti şi Partener senior, SCA STOICA & Asociaţii.
A ocupat funcții în sectorul public (Ministerul Justiției şi Înalta Curte de Casație şi Justiție), precum şi în sectorul privat (Director juridic în B.R.D. – G.S.G.).
A fost membru în Comisiile pentru elaborarea proiectului Noului Cod Civil şi a legii de punere în aplicare a acestuia.

Despre carte
Lucrarea prezintă în detaliu dispozițiile din Noul Cod Civil cuprinse în Cartea a II‐a, „Despre familie”, organizând informația după structura reglementării intrate în vigoare la 1 octombrie 2011 şi luând în considerare modificările la zi ale legislației în domeniu.

Like & Share

S-ar putea să te intereseze și