Blog Juridic, Evenimente, Stiri diverse

Maestrum Boost powered by Maestrum

Like & Share

Maestrum Boost, este un seminar intensiv de trei zile care îţi va dezvolta cunoştinţele de business şi îţi va da un avantaj competitiv pe piaţa serviciilor legale.

Domeniul juridic este unul foarte complex. Dacă, până de curând, cunoștințele de drept erau suficiente pentru a excela, acum e nevoie de mai mult. Rolul avocatului a devenit unul de partener al clientului. E vorba despre înțelegerea „de ce”-ul din spatele dreptului, despre înțelegerea conceptelor de business ale clientului, nu doar despre a fi un bun jurist. Maestrum Boost își propune să îi ajute pe avocații interesați să devină un sfătuitor de încredere pentru clienți, într-un mod eficient, adaptat necesităților și profilului lor.

201609_boost_b1

Ce vei învăța în cadrul seminarului

Maestrum Boost Seminar e special conceput pentru avocaţi, astfel încât să fie o oportunitate să treci de la a stăpâni dreptul la o înţelegere a problemelor de business care îi preocupă pe clienţii tăi. Înarmat cu cunoştinţe despre gândirea critică, despre strategii de business şi despre cum să valorifici interacţiunile sociale în contexte profesionale, vei face primii paşi spre a fi un consilier esențial pentru clienţii tăi.

Când și unde: În perioada 23-25 septembrie – Bulevardul Dacia nr. 99, Etaj 3 (Sediul MSM – Maastricht School of Management România)

Program:
Vineri, 23 septembrie
Critical Thinking cu Radu Atanasiu
Leading with a Story cu Cosmin Alexandru
Sâmbătă, 24 septembrie
The Human Touch cu Adrian Stanciu
Duminică, 25 septembrie
Strategic Business Development cu Sergiu Neguț

Înregistrarea la seminar se face pe site-ul Maestrum Boost. Tot acolo se găsesc informații despre fiecare curs, conținut și taxă de participare.

Maestrum este dezvoltat cu entuziasm de Alexandra Florea si Alexandru Ghiță, în parteneriat cu Maastricht School of Management Romania.
Alexandra are peste 15 ani de experiență în avocatura de business Linklaters, CMS Cameron McKenna) și un Executive MBA la London Business School.
Alexandru este Președintele Grupului EDUCATIVA și are un MBA la INSEAD.
MSM Romania oferă unul dintre cele mai bune programe de Executive MBA din România.
Like & Share

S-ar putea să te intereseze și