Evenimente, Stiri juridice

Modificari ale Codului Muncii si aspecte practice de HR | Conferinta

Like & Share

Lupu & Partners are placerea sa va invite la conferinta “Modificari ale Codului Muncii si aspecte practice de HR”, ce va avea loc pe data de 28 octombrie 2015 la Hotel Novotel.

In programul conferintei vor fi abordate o serie de subiecte referitoare la ultimele informatii si modificari legislative importante ale Codului Muncii.

conferinta-hr-cm-300x250 (1)Conferinta vine cu o cazuistica bogata combinand cadrul legal cu cazuri concrete din practica, prezentandu- se spete solutionate de catre instantele din Romania, studii de caz si exemple de buna practica. In acelasi timp conferinta isi propune sa imbunatateasca capacitatea specialistului de Resurse Umane in interpretarea corecta a normelor legale, de a-l ajuta in gasirea celor mai favorabile solutii pentru flexibilizarea muncii, in aplicarea corecta si fara riscuri a Codului Muncii si a legislatiei conexe.

Printre invitati se numara:

  • Prof. univ. Alexandru Ticlea;
  • Inspector Sef ad jr. Balabuti Marilena Nicoleta;
  • Av. Serban Paslaru, Partner TUCA ZBARCEA & ASOCIATII;
  • Av. Razvan VASILIU, Managing Partner VASILIU & MICLEA;
  • Av. Veronica VOINESCU, Managing Partener VOINESCU & ASOCIATII;
  • Av. Teodora Stoian, Partner ES Legal;
  • Av. Marius Eftimie, Partner ES Legal Conferinta va fi moderata de Av. Andrei Savescu.

Costul de participare la conferinta este de 450 lei. Inscrierile pana la data de 15 octombrie beneficiaza de reducere, costul de participare fiind de 350 lei.

Participarea a doua persoane din cadrul aceleasi companii beneficiaza de o reducere de 10%, participarea a mai mult de doua persoane din cadrul aceleiasi companii beneficiaza de o reducere de 20%.

Costul de participare include accesul pe intreaga zi la conferinta, la pauzele de cafea si la pranz.

Pentru mai multe detalii si/sau inscriere va rugam sa ne contactati telefonic 021 367 00 70; 0766 056 807; sau prin email evenimente@lupupartners.ro

 

 

Like & Share

S-ar putea să te intereseze și