Stiri diverse

Noile Coduri fiscale în dezbaterea CECCAR

Like & Share

Noul Cod fiscal si noul Cod de procedura fiscala – provocari actuale pentru profesia de contabil organizat de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania – filiala Bucuresti, in parteneriat cu International Fiscal Association Romania va avea loc in data de 1 octombrie 2015, intre orele 16:30-19:30, la sediul CECCAR – Amfiteatrul Marin Toma, Intrarea Nestorei, nr. 4-6, sector 4, Bucuresti, si este adresat in special contabililor si expertilor contabili din Bucuresti.

banner

La aceasta dezbatere vor participa:

  • Dl. Dr. Dan MANOLESCU a participat si contribuit la noul Cod Fiscal in calitate de secretar de stat în cadrul Ministerului Finanţelor Publice;
  • Dr. Doru Petru DUDAS – director general in Ministerul Finantelor Publice;
  • Gheorghe MATEI – senior partner Leaua&Asociatii;
  • Lector univ. dr. Florin DOBRE – Academia de Studii Economice Bucuresti;
  • univ. dr. Radu BUFAN – International Fiscal Association Romania;
  • Lector univ. dr. Florentin CALOIAN   – Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati  din Romania – Filiala Bucuresti.

TVA tipar 3D_titlu okIn cadrul acestui eveniment va avea loc si lansarea editiei in limba romana a Ghidului directivelor europene privind TVA – 1. Introducere in sistemul european de TVA – autori Ben Terra, Julie Kajus, publicata recent la Editura Hamangiu.

 

 

 

Cu speranţa că veţi putea fi alături de noi, vă mulţumim anticipat

 

Like & Share

S-ar putea să te intereseze și