Evenimente

Noua versiune a librariei online www.hamangiu.ro

Like & Share

Dorim sa va usuram navigarea si cumpararea pe site-ul www.hamangiu.ro, de aceea am lansat noua versiune a librariei online, la aceeasi adresa. Ne-am schimbat putin imaginea, insa noi am ramas aceiasi: Editura Hamangiu – partenerul tau de drept.

Noutatile pe care vi le oferim si care speram sa fie avantaje reale pentru dumneavoastra – cititorii nostri sunt:

• Interfata intuitiva, simplificata si in culori luminoase care va permite o navigare mai usoara.

• Cautare imbunatatita si rapida – dupa titlul cartii, autor sau editura, cu optiune de cautare avansata (care va returneza rezultate dupa cuvinte cheie, materie de drept, editura, ISBN/ ISSN etc.).

• Varietate de carti tiparite si carti electronice (ebooks) – gasiti publicatii de la toate editurile de drept din Romania, precum si varianta electronica a cartilor Editurii Hamangiu (deocamdata am publicat o mica parte, urmand sa va aducem toate cartile noastre in format ebook).

• Sectiune de Ajutor in care am postat informatii utile despre: cum se face comanda online, cum realizam livrarea cartilor, care sunt modalitatile de plata, cum se descarca si utilizeaza cartile in format electronic.

• Comanda online in cateva minute – am implementat un sistem care necesita un timp redus pentru plasarea comenzii. Daca aveti un cont in site sau daca ati realizat o comanda anterior, datele dumneavoastra vor fi preluate automat in formularul de comanda. Puteti comanda si fara sa aveti creat un cont in prealabil: dupa ce ati pus produsele in cos, apasati Trimite comanda si completati datele din formular. Noi va recomandam ca, inainte de a plasa o comanda, sa va creati un cont si sa va inregistrati in Programul de fidelitate Comunitatea Hamangiu pentru a beneficia de cat mai multe avantaje incepand de la prima cumparare.

• Programul de fidelitate Comunitatea Hamangiu – deoarece dumneavostra sunteti imortanti pentru noi, am conceput acest sistem prin care va recompensam la fiecare carte cumparata. Beneficiati de reduceri de pana la 30% din pretul de coperta (in functie de valoarea cumulata a cumparaturilor) si adunati puncte de fidelitate (cu care puteti achita partial sau integral comenzi ulterioare).

… si, dincolo de toate, Comunitatea Hamangiu este proiectul pe care l-am gandit ca o punte de legatura intre noi, echipa Hamangiu – autorii si editorii care va ofera cartile – si dumneavoastra, cititorii acestor carti. Astfel, daca aveti un cont, puteti realiza imediat o comanda, puteti testa gratuit ebook-uri, accesa in cateva secunde istoricul comenzilor si descarca ebook-urile comandate, puteti verifica beneficiile din programul de fidelitate (daca v-ati inregistrat in acest program) sau posta comentarii si recenzii la carti.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati si sa descoperiti ceea ce v-am pregatit.

Si, pentru ca impresiile dumneavoastra conteaza pentru noi, va asteptam si cu observatii sau sugestii, idei de proiecte si noi carti, pentru care va multumim anticipat.

Like & Share

S-ar putea să te intereseze și