Evenimente

Noul Cod fiscal si noul Cod de procedura fiscala – provocari actuale pentru practicienii dreptului fiscal

Like & Share

Principiul legalităţii în materie fiscală, implicaţiile aplicării criteriilor privind activităţile independente conform noului Cod Fiscal, dreptul de deducere a taxei pe valoarea adăugată în situaţiile în care este pusă în discuţie realitatea tranzacţiilor consemnate în documentele de achiziţie – sunt cateva dintre subiectele de actualitate ce vor fi puse in dezbatere in cadrul celei editiei 2015 a Conferintei Nationale de Drept Fiscal.

Conferinta Nationala de Drept Fiscal, aflata la a doua editie, se adreseaza in special juristilor specializati in materie fiscala: avocati, judecatori, consilieri juridici, dar si consultantilor fiscali preocupati de aspectele juridice ale fiscalitatii.

banner CNDF V1

Taxa de participare este de 150 lei/ persoana (TVA inclus). Plata se face in contul RO32 RNCB 0066 0255 2021 0001, deschis la BCR Crangasi – Bucuresti, S.C. Editura Hamangiu S.R.L. (J40/4082/2006; CIF RO18469418).

Pentru inscrieri, informatii suplimentare si confirmari de plata, ne puteti scrie pe adresa de e-mail: conferinte@hamangiu.ro

FORMULARUL DE INSCRIERE poate fi accesat aici

Pentru PROGRAMUL CONFERINTEI accesati program CNDF

juridice.ro
Partener media

 

 

 

Like & Share

S-ar putea să te intereseze și