Evenimente

Prima bibliotecă juridică online din România – peste 300.000 de pagini disponibile

Like & Share

Am lansat prima bibliotecă juridică online din România – peste 300.000 de pagini disponibile

http://biblioteca.hamangiu.ro

Editura Hamangiu anunţă lansarea celei mai moderne biblioteci virtuale din România. Toate cărţile editurii pot fi citite online, integral, în Biblioteca Hamangiu, la adresa http://biblioteca.hamangiu.ro.

Doar cu un nume şi o parolă, utilizatorii pot accesa cărţile de oriunde şi în orice moment, de pe PC, laptop, tabletă sau telefon. Nu este nevoie de instalarea niciunei aplicaţii.

“Am realizat acest proiect pentru a depăşi limitele modului în care oamenii folosesc cărţile. Vrem să le oferim cititorilor și partenerilor noştri mai mult decât o platformă de citit conţinut de prestigiu. În Biblioteca Hamangiu, utilizatorii interacţionează cu paginile – au opţiunea să caute simultan în toate cărţile şi își pot crea propriile proiecte sau lucrări. Acestea pot fi salvate uşor în documente Word, cu bibliografii şi note de subsol generate automat. Pot fi copiate pasaje, se pot face adnotări, citări şi există opţiunea de a tipări orice pagină.” Doru Pădurariu, director Editura Hamangiu

Pe lângă cărțile Editurii Hamangiu, biblioteca include și multe titluri clasice, cu valoare deosebită, precum Codul civil adnotat de Constantin Hamangiu sau Principiile dreptului civil de Dimitrie Alexandresco. Numărul lor va crește constant, pe măsură ce vom reuși să recuperăm și să transferăm această moștenire și în format digital.

Profesioniştii din domeniul juridic pot consulta uşor şi copia automat pasaje din: monografii, studii juridice, cursuri universitare, tratate, comentarii ale codurilor şi legilor importante, practica judiciară şi legislaţia uzuală actualizată la zi.

Cea mai mare colecţie de conţinut juridic gratuit disponibil online
În acest moment, în bibliotecă sunt disponibile peste 300.000 de pagini de informaţii juridice, iar numărul lor creşte permanent. Un număr semnificativ de cărţi pot fi accesate gratuit. Până în acest moment, s-au creat peste 1.000 de conturi de acces. Preţurile abonamentelor pentru variantele premium încep de la 10 Euro pe lună.

Toate titlurile publicate apar în biblioteca virtuală în acelaşi moment în care sunt scoase la vânzare în versiunea tipărită. Experienţa de lectură este unică – toate cărţile arată la fel ca variantele pe hârtie.

Proiectul este realizat, în parteneriat, de Editura Hamangiu şi compania de software AREATECH.

Editura Hamangiu este unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa juridică din România. Are în portofoliu peste 1000 de apariții editoriale și colaborează cu autori prestigioși, profesori la cele mai importante facultăți de drept și specialiști recunoscuți în știința și practica juridică.

 

Like & Share

S-ar putea să te intereseze și