Joburi in domeniul juridic

Redactor de carte juridica | Editura Hamangiu

Like & Share

Cerinte minimale

Licentiat in drept la o facultate acreditata, foarte buna stapanire a limbii romane; abilitati de documentare si de identificare a surselor de informare; capacitate de intelegere, analiza si prelucrare a textelor juridice (legislatie, doctrina si jurisprudenta); cunostinte solide de operare PC; buna organizare a muncii si capacitatea de a respecta termenele-limita.

Descrierea jobului

shutterstock_75157594Principalele artibutii ale redactorului de carte juridica sunt urmatoarele:

  • analizeaza ofertele de publicare primite de la autori;
  • propune spre publicare carti si articole pe teme juridice de interes;
  • prelucreaza, din punct de vedere al formei si al continutului, manuscrisele cartilor si articolelor ce urmeaza a fi publicate. Aceasta activitate prespune: corectura de text; verificarea si eliminarea greselilor de exprimare si de punctuatie; verificarea referintelor si a trimiterilor la sursele bibliografice indicate de autori; analiza rationamentelor juridice, argumentarea si claritatea expunerii, in functie de publicul tinta vizat;
  • exercita rol activ în toate aspectele privitoare la toate proiectele editorial de care raspunde, inclusiv în relatia cu autorii, precum si în relatiile de marketing si distributie.

Departament: Juridic/ Jurnalism / Editorial/ Tipografii / Edituri; Industrie: Drept/ Educatie / Training; Tip job: Full time; Oras: Bucuresti; Nivel cariera: Mid-Level/Peste 3 Ani Exp.

CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail office@hamangiu.ro pana pe data de 11 februarie. Succes!

Like & Share

S-ar putea să te intereseze și