Dragilor, asa cum v-am obisnuit, discutam despre cele mai mari provocari pe care stim ca le infruntati zi de zi. Astazi discutam despre ca despre o procedura pe care cu totii o cunoastem in deplinatatea complexitatii ei. Insolventa nu a fost niciodata o materie simpla si nu va fi, oricat am pretinde ca citim si ne informam.
Dar pentru ca formarea profesionala nu este pe termen limitat, determinat, va propunem un instrument esential pentru toti practicienii si teoreticienii din domeniul insolventei: . Sunt 1248 de pagini de informatie oferita de un colectiv de 35 de autori experti in insolventa.
Asadar, insolventa este un domeniu pe care il putem cunoaste mult mai bine decat am facut-o vreodata, insa doar cu ajutorul specialistilor si a celor care au experienta practica solida, cu spete de insolventa solutionate si clarificate.
este un “monstru” de 1248 de pagini pe care vi-l recomandam daca sunteti specializati in si daca aveti tangenta cu acest subiect, in mod direct sau indirect. Prima editia a acestui tratat a fost un succes teribil si acest lucru a determinat editorii sa ia decizia reeditarii uneia dintre cele mai valoroase carti despre insolventa.
Daca am alege o sursa de informare pentru profesionistii din insolventa, am alege acest tratat pentru ca detine garantia calitatii, prin cei 35 de autori cu greutate pe care Editura Hamangiu i-a ales in mod special pentru a diseca totul despre insolventa. Si nu a fost usor, nu au fost eforturi mici. Insa toate merita realizate pentru ca pasiunea pentru domeniul juridic nu se poate opri la carti scrise cu jumatate de masura. In domeniul juridic, lucrarile trebuie scrise complet, corect, cu simtul raspunderii iar acest lucru reprezinta reputatia editurii.
Ne-am propus sa va prezentam si va invitam sa opriti un exemplar dintr-un tiraj care s-ar putea dovedi insuficient pentru cererile care exista in randul profesionistilor din Romania. Aflati totul despre cei mai buni 35 de autori ai Tratatului practic de insolventa , in pagina de unde puteti achizitiona un exemplar cat mai curand.
Va spunem si faptul ca acest tratat a avut drept coordonatori 3 specialisti cu greutate:
Prof. univ. dr. Radu BUFAN – Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Drept, Centrul pentru Dreptul Afacerilor, membru in Consiliul Stiintific al INPPI
Dr. Andreea DELI-DIACONESCU – avocat in Baroul Bucuresti, Membru in Consiliul de Conducere al INPPI
Dr. Mihaela SARACUT – Judecator la Curtea de Apel Cluj-Napoca, cadru didactic asociat, Facultatea de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca
Sa aveti succes in tot ce faceti si realizarea obiectivelor in 2022!
Cititi si: Succesul nu vine din intamplare. Are nevoie de un plan bun